KISSA VIETIIN OMISTAJALTAAN - POLIISI EI TEE MITÄÄN

 Riihimäkeläisen perheen kissa katosi Helsinginvierailulla Maunulassa, kissa pääsi karkuun valjaista.




Kissaa yritti loukuttaa Salla niminen nainen. Hän lähti jossain vaiheessa lomamatkalle ja loukkuun vei ruokaa eräs Milli.

Milli ilmoitti lopulta saaneensa kissan kiinni ja vievänsä tämän eläinlääkäriin (!). Syytä eläinlääkäriin menolle hän ei kertonut. Kuitenkin hän sitten lakkasi vastaamasta omistajan viesteihin ja lopulta lähetti pitkän oudon viestin, jossa väitti kissan karanneen:


 "Hei Pidän viikonloput digivapaina. En siis pidä puhelinta lainkaan päällä viikonloppuisin, kuten kerroinkin, etten ole tavoitettavissa. Koska en ole digilaitteiden orja, puhelin on harvoin edes mukana tai päällä, silloinkin äänettömällä, enkä käytä somea. Siksi minua on vaikea tavoittaa. Viikonloppuisin eläinlääkäreissä hoidetaan vain akuuttiasiat, jonotusajat ovat pitkiä ja hinta moninkertainen, joten ymmärsin, että on järkevää odottaa arkea eläinlääkäriajan kanssa.

Mehän sovimme, että annan teille aikaa varata eläinlääkäriajan ja että tyttäresi ehtii tehdä viikonloppukyläilynsä, joten en ihan ymmärrä miksi olitte menneet Sallalle? En ole tavannut tätä Sallaa koskaan, en tiedä missä hän asuu, tiedän vain hänen kutsumanimensä. Minähän kävin vain yhtenä vapaaehtoisena joskus viemässä ruokaa niihin puskiin, missä loukku oli.

Sitten se ikävämpi uutinen. Sain kantokopan lainaan ja lähdin viemään kissaa eläinlääkäriin, koska minulla oli vahva epäilys, että te ette aio häntä hoidattaa. Koppa vaikutti tukevalta ja kaikki sujui hyvin, mutta matkalla koppaa nostaessani osa muovinipsuista hajosi ja osat irtosivat toisistaan. Kissa säikähti ja livahti karkuun, eikä yrityksistäni huolimatta antanut millään kiinni. Lopulta oli pakko antaa periksi ja lähteä töihin.

Olen todella pahoillani kissan puolesta!!! Kaikkien koettelemustensa jälkeen, juuri kun hän olisi päässyt lääkäriin ja kotiin hän on taas yksin tuolla liikenteen armoilla, vieraalla alueella. En tosiaan osannut varautua tällaiseen mitenkään! Harmittaa suunnattomasti. Kaiken lisäksi olen muuttamassa töiden perässä, joten en ehdi enää auttaa etsinnöissä.

Olen suunnattoman pahoillani, enkä kykene nyt rakentavaan kommunikaatioon. Ymmärrän hyvin tuohtumuksenne ja pyydän anteeksi. Mutta nyt minun on pakko keskittyä muuhun. "

Täytyisi olla älyllisesti kehitysvammainen uskoakseen tuohon viestiin. Sen lähettämisen jälkeen Milli katkaisi kissan omistajan yhteydenottomahdollisuudet. Kissan omistaja sai myöhemmin naapurilta Millin osoitteen ja kävi soittamassa ovikelloa, turhaan.

Sallan mukaan Milli lähetti hänelle kuvan kissasta. Koska tästä on vain Sallan sana, molemmat naiset pitäisi kuulustella.




Rikosilmoitus on tehty viikkoja sitten, mutta poliisi ei ole ottanut mitään yhteyttä asianomistajaan.

Kirjoitin tästä asiasta eräässä facebook-ryhmässä ja nähtävästi joku Millin sukulainen tuli sinne haukkumaan. Julkaisen viestin kokonaisuudessaan.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

AVOIMIA KYSYMYKSIÄ KISSOJEN VAPAANA PITÄMINEN KIELLETTÄVÄ -KANSALAISALOITTEEN PUUHAAJILLE

KISSOJEN HUPILOUKUTUKSET TULISI KRIMINALISOIDA

KENELTÄ KATEISSA?