ONKO ESPOOSSA JONKINLAINEN VIRKAMIESMAFIA?




"Onko Espoossa jonkinlainen "virkamies-mafia", joka yhdessä rikkoo tietoisesti ja tahallaan voimassa olevia lakeja ja asetuksia, koska uskoo aina välttävänsä syytteet ?"

Kysymyksen esitti henkilö, joka on jo jonkin aikaa seurannut Länsi-Uudenmaan poliisin ja oikeuslaitoksen toilailuja.

Muistanette stalkkerini, joka seitsemän vuoden ajan häpäisi mua päivittäin nettipalstallaan  7 (seitsemän!) vuoden ajan.

Koska poliisi järjestään hylkäsi kaikki rikosilmoitukseni, kunnes sain neuvon pyytää oikeutta loppulausuntoon, sain ko. henkilölle yhden ainoan tuomion. Tuomio annettiin törkeästä kunnianloukkauksesta ja se oli 60 vrk vankeutta, jota alennettiin ns. paljousalennuksena eli 30 vrk vankeutta elikkä 30 tuntia yhdyskuntapalvelua! Siis seitsemän vuoden piinasta 30 tunnin rangaistus!

Tuomittu uusi välittömästi yhden törkeimmistä minua koskevista kirjoituksistaan, tällä kertaa facebookissa. Tein luonnollisesti rikosilmoituksen, ja siitä alkoi tämä kafkamainen juttu.

Yrittäkää jaksaa lukea: tämä on oikeasti mielenkiintoista!





Poliisi viivytti jutun käsittelyä kaikin mahdollisin keinoin, mutta olin tarkkana. Esitutkintapöytäkirjasta sain kuitenkin lukea, että syytetyn mukaan eräs tietty poliisi oli luvannut hänelle vanhentaa jutun! Vaikka syytetty mielestäni on patologinen valehtelija, hänellä ei ollut mitään syytä valehdella tällaista. Olin itsekin ihmetellyt niitä moninaisia käänteitä, jotka hidastivat jutun käsittelyä kunnes se vanhenisi.

Syyte nostettiin - tosin vain perusmuotoisena kunnianloukkauksesta, vaikka edellinen tuomio annettiin törkeästä kunnianloukkauksesta. Perusmuotoisessa kunnianloukkauksessa juttu vanhenee 2 vuodessa, törkeässä tekomuodossa 5 vuodessa. 

Istuntopäivä määrättiin syyskuulle. Vastaajaa ei kuitenkaan ns. tavoitettu. Kun kysyin asiasta eräältä tietyltä poliisilta syyskuussa, hän vastasi poliisin tekevän kaikkensa että syytetty saataisiin oikeuden eteen. Kysyessäni asiaa uudestaan marraskuussa sama poliisi oli sitä mieltä, että asia kuuluukin haastemiehelle, vaikka syytetty oli tällä välin etsintäkuulutettu!

22.11. syyttäjä ilmoitti syytteen rauenneen vanhentuneena. 

Mutta totuuden oli määrä tulla esiin!

Toinen asianomistaja kuuli eilen käräjäoikeudessa, että haasteet syytetylle oli toimitti kaksi siviilipukuista poliisia jo 18.11. eli päivää ennen kuin mun juttuni vanheni! - En olisi ikinä saanut tietää tästä ellen sattuisi tuntemaan tuota toista asianomistajaa.

Syyttäjä oli ilmoittanut saaneensa tiedon haasteiden perille menemättömyydestä käräjäoikeudelta! Keitä kaikkia tässä oikein on mukana? Käräjäoikeudesta ei koskaan vastattu tiedusteluihini miksi uutta istunto päivää ei määrätä. Uskon, että siellä oli etukäteen päätetty jutun vanhentamisesta, mutta miksi? 

Asia on jo mennyt tiedoksi kaikille, joita se koskee, näiden esimiehille ja medialle. Olen myös tehnyt kantelun asiasta. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

NÄPIT IRTI PIHAKISSOISTA!

"SUOMESSA SAADAAN SE TUOMIO MIKÄ HALUTAAN"